+45 4183 8281 Mail: salg@fixdithus.dk

Din kurv

Luk
Din kurv er tom.
Subtotal (inkl. moms): 0,00 kr

Levering, skader & retur

Levering: 
Ordre modtaget inden kl. 09:30 afsendes samme dag. På størstedelen af vores sortiment tilbyder vi dag-til-dag levering, som er forudsat at vores fragtselskaber ikke oplever forsinkelser. Har du brug for næste-dags levering så tag endelig fat i vores kundeservice, så du kan være sikker på, at det kan lade sig gøre. Vi sidder altid klar på salg@fixdithus.dk, hvor vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt. 

På nuværende tidspunkt tilbyder vi følgende forsendelsestyper: 

Forsendelse til døren - Danske Fragtmænd: Med forsendelse til døren med Danske Fragtmænd er leveringen cirka 1-2 dage, og normalt oplever vi næste-dags levering. 
GLS omdeling til privat: Ved denne fragtmulighed er leveringstiden også cirka 1-2 dage, med muligheden for næste-dags levering hvis GLS ikke oplever travlhed.
GLS omdeling til erhverv: Ved denne fragtmulighed er der også en leveringstid på 1-2 dage, men her skal du være opmærksom på, at varerne skal leveres til din arbejdsplads. Du skal derfor være sikker på, at du kun vælger denne fragtmulighed, hvis du kan have dine varer sendt til en erhvervsadresse.
GLS pakkeshop: Pakker til en GLS pakkeshop har en leveringstid på 1-3 dage. 

  Afhentning i Kalundborg: Alle vores kunder er velkommen til at komme og afhente varer i Kalundborg, og her er der naturligvis ingen fragtomkostning. Bemærk, at det ikke er alle varer vi har på lager, hvorfor der godt kan fremkomme 1-2 leveringsdage hvis vi først skal have varerne hjem. Når vi har modtaget din ordre sender vi en SMS eller e-mail, når dine varer er klar til afhentning.  

  Ovenstående leveringstider er ikke inkl. helligdage og weekender. 

   

  Jeg har modtaget mine varer, og de er skadet. Hvad gør jeg? 

  Vi oplever desværre nogle gange fragtskader og her er det vigtigt, at du reagerer hurtigst muligt, så vi kan få det meldt til det pågældende transportfirma. Modtager du varer med fragtskader skal du sende os en e-mail med billeder af skaden, dit ordrenummer og en evt. beskrivelse af, hvad der er galt med varerne. Vi behandler derefter sagen direkte med dig på e-mail, og finder en løsning der er tilfredsstillende for begge parter :-) Bare rolig, hos Fixdithus er du i gode hænder.

   

  Returnering: 

  Hos Fixdithus har vi en 14-dags returregel. Ønsker du at returnere dine varer indenfor de 14 dage, skal returen ske senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Ønsker du at sende dine varer retur, skal du afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Dette betyder også, at du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

  Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Varerne skal returneres i uåbnet emballage og varen skal være ubeskadiget. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

  Har du nogle spørgsmål? Skriv til os på salg@fixdithus.dk, hvor vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Elsker du en god deal?

  Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud, aktuelle kampagner og seneste produktnyheder direkte i din indbakke.

  For at kunne tilbyde dig den bedst mulige oplevelse, når du handler, benytter vi cookies. Ved at benytte fixdithus.dk accepterer du samtidig vores cookie policy. Læs mere »