+45 4183 8281 Alle hverdage 9:30 - 13:30
Vi holder lukket mellem jul & nytår. Du kan stadig bestille, men varer afsendes først d. 2 januar. GOD JUL & GODT NYTÅR!

Din kurv

Luk
Din kurv er tom.
Subtotal (inkl. moms): 0,00 kr

Handelsbetingelser

Virksomhedsoplysninger

Navn: Fixdithus ApS
Kontor: Kompagnistræde 4,1 1208 København K
Lager/produktion: Stejlhøj 7C, DK-4400 Kalundborg, Danmark
Telefon: 41 83 82 81
E-mail: salg@fixdithus.dk
CVR nr.: 38800671

 

Bestilling

Alle priser på websitet angives som udgangspunkt inklusive moms og er i danske kroner DKK. Aftaler på vores website indgås på dansk. Når du har indgået en aftale med os opbevarer vi ordren, så du kan tilgå den senere. Når du har oprettet en konto, kan du logge ind på Fixdithus.dk og se indhold og ordrestatus for alle dine tidligere ordrer.

 

Ordrebekræftelse

Straks efter afgivet bestilling vil du modtage en automatisk ordrebekræftelse via e-mail med oplysninger om dit ordrenummer, bestillingens indhold og det samlede beløb inklusiv fragt og moms. Husk at opgive en gyldig e-mail adresse. 

 

Betaling

Alle betalingsmuligheder foregår gennem Quickpay. Når du indtaster dine kortoplysninger på hjemmesiden, sendes de direkte via en krypteret forbindelse til Quickpay betalingsgatewayen.

Det er muligt at betale med kreditkort, herunder: Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, Mastercard securecode, UCB. Der tages ikke kortgebyrer, og beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. Det er også muligt at betale via MobilePay og bankoverførsel. Ved bankoverførsel, check el. lign. er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

 

Levering

Alle ordrer sendes enten med GLS pakkeshop, GLS til døren, Danske Fragtmænd, PostNord, BRING, DAO eller privat levering. Det er også muligt at afhente varerne ved lager i Kalundborg.

Ved forsendelse til døren er der en forventet transittid på 1-2 hverdage, ikke inkl. helligdage.

Ved forsendelse til GLS pakkeshop, er der en forventet transittid på 2-3 hverdage, ikke inkl. helligdage. Ved afhentning af varer ved lageret i Kalundborg vil vi kontakte dig omkring afhentning når din betaling er modtaget.

Fragt priserne er beregnet efter vægt. Afhentning ved lageret i Kalundborg er gratis.

Lager i Kalundborg er på følgende adresse

Stejlhøj 7C

4400 Kalundborg

Ved levering udenfor Danmark leveres der normalt indenfor 7 dage, alt efter mængde og land. Vi leverer til Danmark, Sverige, Norge, Tyskland. Vores fragtpriser dækker kun i Danmark til brofaste øer. Kontakt os for tilbud om fragt til ikke brofaste øer. Fragtprisen varierer med vægten. Den billigste mulighed er levering til pakkeshop med GLS, kr. 45,-. Den billigste forsendelse til døren koster 93,75,-. Det er også muligt at hente varen hos os, gratis.

 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget dine varer, eller får den sidste varer i fysisk besiddelse, hvis det drejer sig om delleveringer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.

Du skal senest 14 dage fra modtagelse meddelelse os, hvis du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal sendes til salg@fixdithus.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen, som findes nederst i dette dokument. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Bemærk, at du ikke kan fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Varerne skal returneres i uåbnet emballage og varen skal være ubeskadiget. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre.

Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Retur: varens stand

Varerne skal returneres i uåbnet emballage og varen skal være ubeskadiget. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Varerne varmefordelingsplader og alu-profiler skal være uåbnet og i original emballage. Varens kasse må ikke være åbnet, og kassen skal fremstå som da du modtog den.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Fixdithus ApS 

Stejlhøj 7c

4400 Kalundborg

Når du returnerer varen, bedes du angive ordrenummer på pakken samt vedlægge en beskrivelse af årsagen til reklamationen. Kontakt gerne straks Fixdithus.dk hvis der er sket skader på varen under forsendelsen.

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Afleveringstid skal aftales på forhånd. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) leveringsomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine leveringsomkostninger.

 

E-markedsføring

Du kan vælge at modtage vores nyhedsbrev (e-mail-reklame). Nyhedsbrevet indeholder information om virksomheden og dens produkter, relevante tilbud mm. Nyhedsbrevet modtager du kun, når du har sagt udtrykkeligt ´ja tak´ hertil.

Hvis ikke du længere ønsker at modtage nyhedsbrevet kan du afmelde dig ved at sende en mail til: salg@fixdithus.dk

 

Forbehold

Ved enhver form for misbrug forbeholder Fixdithus.dk sig ret at annullere misbrugers ordrer samt fjerne misbrugers konto hos Fixdithus.dk.

 

Copyright

Alt indhold på dette website i enhver form (tekst, billeder, lyd, film, software) tilhører Fixdithus.dk eller virksomhedens leverandører. Enhver form for gengivelse af produktinformationer, artikler eller andre informationer må kun ske i uændret form, med direkte reference til Fixdithus.dk og kun efter forudgående tilladelse fra denne. Det er ikke tilladt at bruge informationer eller data fra Fixdithus.dk website i kommercielt øjemed.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger til leverandører for bestillingskøb for at kunne levere varen til dig

Personoplysningerne registreres hos Fixdithus.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på Fixdithus.dk er Victoria Kragelund Grønsedt. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. 

Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: salg@fixdithus.dk

Persondatapolitikken uddybes i vores ’Privatlivspolitik’

Sidst opdateret 26/08/2018

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag de seneste nyheder, bedste tilbud og gode tips direkte i din indbakke.

For at kunne tilbyde dig den bedst mulige oplevelse, når du handler, benytter vi cookies. Ved at benytte fixdithus.dk accepterer du samtidig vores cookie policy. Læs mere »