Gulvvarme

Katalog

Block title

 • Where can I get some
  Where can I get some

  There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some...

 • Where does it come from?
  Where does it come from?

  Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin...

 • Why do we use it?
  Why do we use it?

  It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at...

 • What is Lorem Ipsum?
  What is Lorem Ipsum?

  Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing 

Visit our blog

Gulvvarme  Der er 175 varer

Underkategorier

 • Gulvvarme-systemer

  Vi tilbyder den højeste kvalitet gulvvarme styring - komplet med pumpe shunt. Vi bruger kun de bedste komponenter: Den seneste 2014 model Grundfos Alpha2 25-40 - 130mm lavenergi pumpe med display for forbrug, styresystemet er Seitron og termostaten er lavet af DVI. Selve manifolden er indkøbt i meget kraftig kvalitet så den også kan bruges til fjernvarme. Seperat justering mulig af hver kreds med flowmetre etc. Det fås ikke bedre! og vi køber stort ind til disse systemer og mener derfor det er Danmarks bedste pris!

 • Spor- & vendeplader
  22 mm gulvspånplade: NeoTherm® Sporplade Spån 22 er beregnet til montage på bjælkelag eller strøgulv, med max. c/c-afstand på 600 mm. Konstruktionen består af en 22 mm gulvspånplade med tre lige spor til varmefordelingsplade og 16 mm gulvvarmerør samt en tilhørende sporvendeplade i 22 mm gulvspånplade, fe/not på alle kanter. Disse sporplader kan erstatte tilsvarende standardplader i en gulvkonstruktion. EPS: Neotherm® Sporplade EPS 30/50/70 er beregnet til udlægning på bærende gulve, hvor der er behov for en særlig lav byggehøjde eller isolering mod etageadskillelse. Systemet er opbygget af en sporplade med tilhørende varmefordelingsplade af 0,5 mm aluminium. Varmefordelingspladerne dækker tilsammen hele sporpladens overflade. Sporplade med indbygget vende- og føderrørssektion, er fremstillet i ekspanderet polystyren (EPS) med meget gode egenskaber ved både kort- og langtidsbelastning.
 • Varmefordelingsplader

  Vi sælger GTBUILD varmefordelingsplader til Danmarks bedste priser. Kan du finde disse plader billigere andre steder, så matcher vi!

  Du kan også afhente på vores lager i Kalundborg og spare fragten.  

 • Gulvvarmerør
  Vores gulvvarmerør køber vi hos danske leverandører. Med indvendig iltspærre til brug i varmefordelingsplader. Husk vi sælger også i løbende mtr.
 • Pumpeshunt

  Vores pumpeshunt er opbygget af de bedste dele. Grundfos Alpha2 25-40 lavenergi med digital display. Dette giver dig ekstra sikkerhed for at få god føling med dit watt forbrug! Pumpeshunten er sammensat af et sæt pumpearmaturer med kontraventil på retursiden. Styreventilen (termostaten) der er kritisk for en stabil shunt er fra DVI og kommer med m. temperaturføler.

 • Enheder til styring
  Dette er hjernen i dit gulvvarmesystem. Systemet styrer pumpen og får signaler fra hvert tilsluttet rum omkring aktuel temperatur. Derefter lukker eller åbner systemet for varmetilstrømning til hvert rum.
 • Tilbehør gulvvarme
 • Fordelerskabe

  Fordelerskabe anvendes til integration af reguleringsudstyr, måleudstyr, shuntgrupper og fordelere. Fordelerskabene kan enten inbygges eller monteres på væggen. 

 • Pumper

  Vi lagerfører Grundfos pumper som vi mener er verdens bedste cirkulationspumpe. Se vores udvalg og hvis vi mangler en type som du ønsker et tilbud på så skriv endelig til os for et rigtig godt tilbud.

 • Rør PERT/PEX og tilbehør
pr. side
Viser 1 - 24 af 175
Viser 1 - 24 af 175