Spor- & vendeplader

Tilbud

AKTUELT

Besøg vores blog

Spor- & vendeplader 

Underkategorier

 • Træ 22 Spor- og...

  Sporplade Træ 22 er en miljøpasset bærende gulvspånplade, der er beregnet til montage på standardbjælkelag med c/c 600 og erstatterden normale 22 mm gulvspånplade. Som følge heraf bliver sporpladen ofte monteret, længe inden gulvvarmeslangerne skal lægges. Sporpladen monteres på tværs af bjælkelaget og limes og fastskrues i henhold til montagevejledningen. Varmefordelingspladerne, der fordeler varmen over gulvoverflade, trykkes ned i sporpladens langsgående spor, hvorefter gulvvarmeslangerne kan "trædes" ned i sporene. Parket- og laminatgulv kan lægges direkte på gulvvarmeinstallationen. Ved et "flydende gulv" skal der altid lægges et ca. 2 mm tykt lag cellfoam mellem den færdige gulvvarmeinstallation og det næste lag i gulvkonstruktionen.

 • EPS plader med spor

  Neotherm Sporplade EPS er beregnet til udlægning på bærende gulve, hvor der er behov for en særlig lav byggehøjde eller isolering mod etageadskillelse. Systemet er opbygget af en sporplade med tilhørende varmefordelingsplade af 0,5 mm aluminium. Varmefordelingspladerne dækker tilsammen hele sporpladens overflade. Sporplade med indbygget vende- og føderrørssektion, er fremstillet i ekspanderet polystyren (EPS) med meget gode egenskaber ved både kort- og langtidsbelastning.

  Neotherm Sporplade EPS kan lægges på stort set alle typer af bærende gulvkonstruktioner, som har jævn og ensartet overflade.

  Maksimal tilladt niveauforskel på undergulvet er 1-2 mm pr. meter. Hvis undergulvet har vinyl, fliser eller PVC, skal dette først godkendes af en gulvlægger, om dette kan anvendes som underlag. Ved installation på træunderlag skal undergulvet være minimum 22 mm spånplade eller lignende. Centerafstanden på de underliggende bjælker må ikke overstige 60 cm. Sporplade med tilhørende vende- og føderørsplade er fremstillet i ekspanderet polystyren (EPS) med meget gode egenskaber ved både kort- og langstidsbelastning. Hvor et flydende overgulv (laminat, parket og lignende) ønskes, kan Neotherm® Sporplade EP  lægges flydende.

  Skal du have større byggehøjde købes EPS uden sport der lægges inder EPS med spor.

   

 • EPS plader uden spor

  Neotherm EPS plader uden spor for forøjet byggehøjde under EPS med spor eller for selvstænding isolering.

  Max 250 Kpa